Aventurat e gomarit Oli

“Aventurat e gomarit Oli” janë seri të animuara emocionuese për fëmijë të moshës 3 deri në 10 vjeç. I shtyrë nga besimi te Perëndia, Oli mëson të jetë i guximshëm dhe trim ndërsa udhëton nëpër botën antike. Gomari Oli mbërthen pa dyshim zemrat e të gjithë fëmijëve dhe të prindërve të tyre.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj e e-mailit nuk do të publikohet. Plotëso rreshtat me shenjën *