Charles Stanley Prekja

Programi “Prekja” është një program televiziv i mundësuar nga shërbesa jofitimprurëse “In Touch Ministries” e themeluar nga Dr. Charles Stanley. Për 35 vjet kjo shërbesë dhe Charles Stanly kanë qenë burime të besuara për mësime të forta dhe biblike. Stanley thotë se misioni i kësaj shërbese është t’i drejtojë njerëzit në mbarë botën në një marrëdhënie në rritje me Jezus Krishtin dhe të fuqizojë kishën lokale.

Posts not found

Lini një Përgjigje

Adresa juaj e e-mailit nuk do të publikohet. Plotëso rreshtat me shenjën *