Erica Lane

Erika Lane është një këngëtare e cila, me qasjen e saj të fortë për të krijuar muzikë ka arritur të fitojë audiencat, të performojë më së miri dhe të këndojë tekste që shpalosin përvojat e jetës. Këngët e saj kanë qenë kolonë zanore në filma, por ajo vetë gjithashtu ka marrë pjesë në seriale televizive familjare.

www.ericalane.com

Lini një Përgjigje

Adresa juaj e e-mailit nuk do të publikohet. Plotëso rreshtat me shenjën *