Joyce Meyer – Shijoje jetën çdo ditë

“Shijoje jetën çdo ditë” është një program televiziv që tregon se neve na është dhënë fuqia për të bërë gjëra si: të ushqejmë ata që kanë uri, të veshim të varfrit, të ndihmojmë të moshuarit, të vejat dhe jetimët, të vizitojmë të burgosurit dhe njerëz të moshave të ndryshme, në çdo klasë të shoqërisë. A i bëjmë gjëra të tilla apo refuzojmë të dalim nga zona jonë e rehatisë? Për më tepër ju ftojmë të ndiqni “Shijoje jetën çdo ditë”.

Joyce TV

Lini një Përgjigje

Adresa juaj e e-mailit nuk do të publikohet. Plotëso rreshtat me shenjën *