Klubi 700

“Klubi 700” është një program televiziv me të ftuar të veçantë, materiale të ndryshme, muzikë dhe lutje. Programi përmban dëshmi të të krishterëve, mësime dhe shërbesa. “Klubi 700” është bërë i njohur për intervistat domethënëse e interesante si dhe raportimet mbi problemet që ka bota sot, si persekutimet e njerëzve në vende të ndryshme, vështirësitë që hasin ungjilltarët nëpër botë dhe çështje të tjera delikate.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj e e-mailit nuk do të publikohet. Plotëso rreshtat me shenjën *