Mrekullia e shkences

12 seritë e programit “Mrekullia e Shkences” do të na çojnë në disa nga vendet më të njohura në botë, ku Noah do të na shpjegojë ndërtimin e maleve dhe të kanioneve, si rrjedhojë e përmbytjes globale, që ndodhi në kohën e Noeut disa mijëra vite më parë, dhe jo si pasojë e evolucionit që ka zgjatur me miliarda vite.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj e e-mailit nuk do të publikohet. Plotëso rreshtat me shenjën *