Ndryshime radikale

Programi “Ndryshime radikale” ka të bëjë me 30 vajza nga e gjithë bota, të cilat ndajnë me ne histori personale. Në tematikat e ndryshme që trajtohen përfshihen çrregullimet e oreksit, frika kronike, abuzimi, shërimi pas një aborti, përdhunimet, abuzimet me drogën, ngacmimet seksuale, dhe marrëdhëniet e prishura. Ato flasin për mënyrën se si kanë shpëtuar nga ajo jetë dhe se si më pas jeta e tyre ka marrë një kuptim të ri.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj e e-mailit nuk do të publikohet. Plotëso rreshtat me shenjën *