Nga barrë në bekim me Kim Crabill

Ky program i sfidon gratë që të mos fshihen më, por të jenë të vërteta me Perëndinë dhe njëra tjetrën rreth lëndimeve dhe keqardhjes që mbajnë mbi shpinë. Kim Crabill sjell një mesazh inkurajimi për vajzat dhe gratë anembanë botës, që të zbulojnë fuqinë e historive të tyre. Nga barrë në bekim vjen për ju në TV 7, ditën e premte në orën 08:00 & 17:30

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.