Pasion i dëlirë

“Pasion i dëlirë” është një program për njerëzit e abuzuar dhe tregon se si jeta e dikujt mund të transformohet deri në pikën sa ai person të kuptojë që çdo gjë që duket e thyer dhe e pashpresë mund të sjellë jetë në zemra të shkretuara që nuk shohin dritë dhe që nuk ndihen të denja për të qenë pjesë e kësaj bote.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj e e-mailit nuk do të publikohet. Plotëso rreshtat me shenjën *