Planetshakers

Planetshakers është një program televiziv i krishterë i krijuar me qëllimin për të fuqizuar brezat pikërisht për fitimin e brezave. Ndaj ju ftojmë ta ndiqni këtë program që çdo javë do të përcjellë te ju mesazhe inkurajuese dhe frymëzuese.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj e e-mailit nuk do të publikohet. Plotëso rreshtat me shenjën *