Pse Izraeli?

“Pse Izraeli?” eksploron domethënien biblike të Izraelit dhe të judenjve për të njerëzit sot. Seritë shqyrtojnë konceptet e teologjisë së përmbushjes, përzgjedhjes dhe besëlidhjeve. Nëpërmjet këtij programi do të mësojmë më tepër rreth rrugëtimit historik të këtij kombi.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj e e-mailit nuk do të publikohet. Plotëso rreshtat me shenjën *