Robert Jeffres – Shtegu drejt fitores

Nëpërmjet programit “Shtegu drejt fitores” me Dr. Jobert Jeffress ju do të mësoni se si të jetoni një jetë me vendosshmëri dhe prioritete, një jetë që nuk ka pse të jetë e mbushur me frikë, dhe pavarësisht se çdo gjë përreth duket e pashpresë, ndryshimi fillon me atë që ju jeni, thoni dhe bëni.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj e e-mailit nuk do të publikohet. Plotëso rreshtat me shenjën *