Spërxhën, predikuesi i njerëzve

Ky dokumentar dramatik frymëzues risjell në jetë kohët e Spërxhën (C. H. Spurgeon), Predikuesit të Njerëzve, i njohur si një nga predikuesit më të mëdhenj në historinë e kishës. Do ta shohim atë në rininë e hershme kur thirret të shërbejë në Londër. Ai fiton shumë shpejt respektin dhe vëmendjen e vendit te tij duke u shndërruar në një nga personalitetet që ka patur më shumë ndikim në historinë e Anglisë. Ky dokumentar gjysëm dramë na tregon për sprovat dhe triumfet e Spërxhën me një saktësi të madhe historike. Ai është filmuar në Angli, Skoci, Francë dhe Gjermani nga autorë që kanë fituar shumë çmime ndërkombëtare. 

Lini një Përgjigje

Adresa juaj e e-mailit nuk do të publikohet. Plotëso rreshtat me shenjën *