Superlibri

Kris Kuantum është një nxënës i zakonshëm në shkollën e mesme “Valleyview”. Por Krisi ka një mik të jashtëzakonshëm, një robot me emrin Gizmo. Rrethit të tij miqësor i shtohet edhe Xhoi Peper. Udhëtoni pas në kohë me Krisin, Xhoin dhe Gizmon, dhe bëhuni gati për një aventurë të paharrueshme!

1 Koment

Lini një Përgjigje

Adresa juaj e e-mailit nuk do të publikohet. Plotëso rreshtat me shenjën *