Të kuptojmë Biblën

Programi “Të kuptojmë Biblën” ju ndihmon të kuptoni një nga historitë e dashurisë më të bukura në botë, një histori që për shekuj i ka ndihmuar njerëzit të ngrihen dhe të besojnë që kjo botë nuk është vetëm dhimbje por që kudo përreth ka diçka që është dhuratë për ta.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj e e-mailit nuk do të publikohet. Plotëso rreshtat me shenjën *