Udhëtimi

“Udhëtimi” është një program televiziv që dokumenton udhëtimin e një grupi djemsh ndërsa nisen në një udhëtim të gjatë nëpër SHBA. Përgjatë rrugës djemtë vizitojnë vende historike si dhe vende turistike të njohura, duke përjetuar kështu aventura drithëruese dhe prova durimi.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj e e-mailit nuk do të publikohet. Plotëso rreshtat me shenjën *