Xheni, në kërkim të jashtëzakonshmes

Programi “Xheni, duke kërkuar të jashtëzakonshmen” dokumenton udhëtimin e dy vajzave ndërsa vizitojnë vende të ndryshme dhe interesante të SHBA-së. Xheni Molitor dhe kolegia e saj, Sara, udhëtojnë duke kërkuar aventura të jashtëzakonshme, ushqime të veçanta dhe gra që brenda tyre kanë një potencial marramendës, gra të cilat kanë kaluar sfida në jetët e tyre por që janë sot më të bukura se kurrë.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj e e-mailit nuk do të publikohet. Plotëso rreshtat me shenjën *