Youthbytes

“Youthbytes” është një program televiziv, por që nuk mund ta lëmë vetëm brenda këtyre kornizave. Episodet mund të përdoren për të hapur tema me të cilat adoleshentët e sotëm përballen. Këtu përfshihen tema si: marrëdhëniet, presioni shoqëror, qëndrimet, fjalët, puna në skuadër dhe madje vlerat e jetës. Çdo episod është prodhuar për të tërhequr vazhdimisht vëmendjen e adoleshentëve me humor, xhirime të shpejta dhe me metoda prodhimi profesionale.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj e e-mailit nuk do të publikohet. Plotëso rreshtat me shenjën *