E HËNË
E MARTË
E MËRKURË
E ENJTE
E PREMTE
E SHTUNË
E DIEL
00:00
Shtegu drejt fitores, Robert Jeffress
00:30
Joni dhe miqtë e saj
01:00
Prekja, Dr. Charles Stanley
01:30
Youthbytes
02:00
Xheni, në kërkim të të jashtëzakonshmes
02:30
Klubi 700
03:00
Sipas Mjeshtrit
03:30
Dokumentarë – Udhëtimi
04:00
Extreme Video Zone
05:30
Prekja, Dr. Charles Stanley
06:00
Shijoje jetën çdo ditë, Joyce Meyer
06:30
Shtegu drejt fitores, Robert Jeffress
07:00
Music Village
07:30
Extreme Video Zone
08:00
Xheni, në kërkim të të jashtëzakonshmes
08:30
Muzike per femije
09:00
Film vizatimor – Superlibri
09:30
Joni dhe miqtë e saj
10:00
Klubi 700
10:30
Prekja, Dr. Charles Stanley
11:00
Shijoje jetën çdo ditë, Joyce Meyer
11:30
Shtegu drejt fitores, Robert Jeffress
12:00
Dokumentarë – Verdikti i Shkencës
12:30
Youthbytes
13:00
Sipas Mjeshtrit
13:30
Music Village
14:00
Video Muzikore
14:30
Prekja, Dr. Charles Stanley
15:00
Shijoje jetën çdo ditë, Joyce Meyer
15:30
Joni dhe miqtë e saj
16:00
Muzike per femije
16:30
Film vizatimor – Superlibri
17:00
Youthbytes
17:30
Xheni, në kërkim të të jashtëzakonshmes
18:00
Shtegu drejt fitores, Robert Jeffress
18:30
Prekja, Dr. Charles Stanley
19:00
Shijoje jetën çdo ditë, Joyce Meyer
19:30
Klubi 700
20:00
Sipas Mjeshtrit
20:30
Dokumentarë – Udhëtimi
21:00
Dokumentarë – Verdikti i Shkencës
21:30
Pasion i vërtetë
22:00
Joni dhe miqtë e saj
22:30
Klubi 700
23:00
Dokumentarë – Udhëtimi
23:30
Shijoje jetën çdo ditë, Joyce Meyer
00:00
Përjetësia, Driton Krasniqi
00:30
Jetë e vështirë
01:00
Prekja, Dr. Charles Stanley
01:30
Mrekullia e shkences
02:00
Planetshakers
02:30
Klubi 700
03:00
Dokumentarë – Faleminderit Zotit për futbollin
03:30
Dokumentarë – TV i baballarëve
04:00
Extreme Video Zone
05:30
Prekja, Dr. Charles Stanley
06:00
Shijoje jetën çdo ditë, Joyce Meyer
06:30
Përjetësia, Driton Krasniqi
07:00
Music Village
07:30
Extreme Video Zone
08:00
Planetshakers
08:30
Muzike per femije
09:00
Film vizatimor – Miq dhe Heronj
09:30
Jetë e vështirë
10:00
Klubi 700
10:30
Prekja, Dr. Charles Stanley
11:00
Shijoje jetën çdo ditë, Joyce Meyer
11:30
Përjetësia, Driton Krasniqi
12:00
Dokumentar – Spërxhën, predikuesi i njerëzve
13:00
Sipas Mjeshtrit
13:30
Extreme Video Zone
14:00
Extreme Video Zone
14:30
Prekja, Dr. Charles Stanley
15:00
Shijoje jetën çdo ditë, Joyce Meyer
15:30
Jetë e vështirë
16:00
Muzike per femije
16:30
Film vizatimor – Miq dhe Heronj
17:00
Mrekullia e shkences
17:30
Planetshakers
18:00
Përjetësia, Driton Krasniqi
18:30
Prekja, Dr. Charles Stanley
19:00
Shijoje jetën çdo ditë, Joyce Meyer
19:30
Klubi 700
20:00
Dokumentarë – Faleminderit Zotit për futbollin
20:30
Dokumentarë – TV i baballarëve
21:00
Dokumentar – Spërxhën, predikuesi i njerëzve
22:00
Jetë e vështirë
22:30
Klubi 700
23:00
Dokumentarë – TV i baballarëve
23:30
Shijoje jetën çdo ditë, Joyce Meyer
00:00
Të kuptojmë Biblën, Colin Smith
00:30
Joni dhe miqtë e saj
01:00
Prekja, Dr. Charles Stanley
01:30
Youthbytes
02:00
Ndryshime Radikale
02:30
Klubi 700
03:00
Sipas Mjeshtrit
03:30
Dokumentarë – Udhëtimi
04:00
Extreme Video Zone
05:30
Prekja, Dr. Charles Stanley