Joni dhe miqtë

Programi “Joni dhe Miqtë e saj” flet për jetën dhe vështirësitë që kanë hasur në jetë invalidë nga e gjithë bota, por besimi i tyre i patundur dhe forca që kanë gjetur i ka bërë që të t’i mposhtin këto vështirësi dhe ta shohin jetën sipas një këndvështrimi të ri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *