Ndryshime radikale

Programi “Ndryshime radikale” ka të bëjë me 30 vajza nga e gjithë bota, të cilat ndajnë me ne histori personale. Në tematikat e ndryshme që trajtohen përfshihen çrregullimet e oreksit, frika kronike, abuzimi, shërimi pas një aborti, përdhunimet, abuzimet me drogën, ngacmimet seksuale, dhe marrëdhëniet e prishura. Ato flasin për mënyrën se si kanë shpëtuar nga ajo jetë dhe se si më pas jeta e tyre ka marrë një kuptim të ri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *