E HËNË
E MARTË
E MËRKURË
E ENJTE
E PREMTE
E SHTUNË
E DIEL
00:00
Shtegu drejt fitores, Robert Jeffress
01:30
Shtegu i jetës
02:30
Klubi 700
03:00
Sipas Mjeshtrit
03:30
Dokumentarë – Udhëtimi
04:00
Adhurim nga HILLSONG
04:30
Shtegu drejt fitores, Robert Jeffress
04:30
Adhurim nga HILLSONG
05:00
Adhurim nga HILLSONG
05:30
Adhurim nga HILLSONG
05:30
Damascus Road
06:00
Shijoje jetën çdo ditë, Joyce Meyer
07:00
Music Village
07:30
Çelësi im
09:00
Film vizatimor – Superlibri
10:00
Klubi 700
10:30
Çelësi im
11:00
Shijoje jetën çdo ditë, Joyce Meyer
11:30
Shtegu drejt fitores, Robert Jeffress
12:00
H2O
12:30
Shtegu i jetës
13:00
Çelësi im
13:30
Music Village
14:00
Çelësi im
14:30
Doktori në familje
15:00
Shijoje jetën çdo ditë, Joyce Meyer
16:30
Film vizatimor – Superlibri
17:00
Shtegu i jetës
18:00
Shtegu drejt fitores, Robert Jeffress
18:30
Damascus Road
19:00
Shijoje jetën çdo ditë, Joyce Meyer
19:30
Klubi 700
20:00
Çelësi im
20:30
Dokumentarë – Udhëtimi
21:00
ICR
21:30
ICR
22:30
Klubi 700
23:00
Dokumentarë – Udhëtimi
23:30
Shijoje jetën çdo ditë, Joyce Meyer
00:30
Njeriu & Perëndia – Mensch Gott
01:00
Komedianët
01:30
Shëmbëlltyrat e Jezusit
02:00
Planetshakers
02:30
Klubi 700
03:00
Shijoje jetën çdo ditë, Joyce Meyer
03:30
Dokumentarë – TV i baballarëve
03:30
Doktori në familje
04:00
Doktori në familje
04:00
Adhurim nga HILLSONG
04:30
Adhurim nga HILLSONG
04:30
Përjetësia, Driton Krasniqi
05:00
Adhurim nga HILLSONG
05:30
Adhurim nga HILLSONG
06:00
Shijoje jetën çdo ditë, Joyce Meyer
06:30
Përjetësia, Driton Krasniqi
07:00
Adhurim nga HILLSONG
07:30
Adhurim nga HILLSONG
08:00
Planetshakers
08:30
Muzikë për fëmijë
09:00
Film vizatimor – Miq dhe Heronj
10:00
Klubi 700
10:30
Krjimi në shekullin 21
11:00
Shijoje jetën çdo ditë, Joyce Meyer
11:30
Përjetësia, Driton Krasniqi
12:00
Familja 7
12:30
Familja 7
13:00
Njeriu & Perëndia – Mensch Gott
13:30
Adhurim nga HILLSONG
14:00
Adhurim nga HILLSONG
15:00
Shijoje jetën çdo ditë, Joyce Meyer
15:30
Njeriu & Perëndia – Mensch Gott
16:00
Muzikë për fëmijë
16:30
Film vizatimor – Miq dhe Heronj
17:00
Shëmbëlltyrat e Jezusit
17:30
Planetshakers
18:00
Përjetësia, Driton Krasniqi
18:30
Komedianët
19:00
Shijoje jetën çdo ditë, Joyce Meyer
19:30
Klubi 700
20:00
Doktori në familje
20:30
Dokumentarë – TV i baballarëve
21:00
Familja 7
21:30
Familja 7
22:00
Njeriu & Perëndia – Mensch Gott
22:30
Klubi 700
23:00
Dokumentarë – TV i baballarëve
23:30
Shijoje jetën çdo ditë, Joyce Meyer
00:00
Të kuptojmë Biblën, Colin Smith
00:30
Dr. Leaf SHOW
01:00
Rizgjim, sinqeritet, veprim (AHA)
01:30
Youthbytes
02:30
Klubi 700
03:00
Sipas Mjeshtrit
03:30
Dokumentarë – Udhëtimi
04:00
Adhurim nga HILLSONG
04:30
Adhurim nga HILLSONG
05:00
Adhurim nga HILLSONG
05:30
Adhurim nga HILLSONG
06:00
Shijoje jetën çdo ditë, Joyce Meyer
06:30
Të kuptojmë Biblën, Colin Smith
07:00
Adhurim pa kufij
07:30
Çelësi im
08:30
Muzikë për fëmijë
09:00
Film vizatimor – Aventurat në Odise
09:30
Dr. Leaf SHOW
10:00
Klubi 700
10:30
Çelësi im
11:00