Ju ftojmë të kaloni këtë Krishtlindje me programin më të ri Superfëmijët!
Në këtë program fëmijët do të mësojnë më shumë nga historitë e Superlibrit dhe disa nga ngjarjet më të rëndësishme biblike. Do të ketë argëtim dhe surpriza pa fund. Jora, Gizmo dhe Superfëmijët ju presin cdo javë në TV 7 duke filluar nga 25 Dhjetori.