PROGRAMACIONI DITOR

 • 7:00am
 • 8:00am
 • 9:00am
 • 10:00am
 • 11:00am
 • 12:00pm
 • 1:00pm
 • 2:00pm
 • 3:00pm
 • 4:00pm
 • 5:00pm
 • 6:00pm
 • 7:00pm
 • 8:00pm
 • 9:00pm
 • 10:00pm
 • 11:00pm
 • 12:00am
 
 • 7:00am
 • 7:30am
 • 8:00am
 • 8:30am
 • 9:00am
 • 9:30am
 • 10:00am
 • 10:30am
 • 11:00am
 • 11:30am
 • 12:00pm
 • 12:30pm
 • 1:00pm
 • 1:30pm
 • 2:00pm
 • 2:30pm
 • 3:00pm
 • 3:30pm
 • 4:00pm
 • 4:30pm
 • 5:00pm
 • 5:30pm
 • 6:00pm
 • 6:30pm
 • 7:00pm
 • 7:30pm
 • 8:00pm
 • 8:30pm
 • 9:00pm
 • 9:30pm
 • 10:00pm
 • 10:30pm
 • 11:00pm
 • 11:30pm
 • 12:00am
 • 12:30am
 

TV 7

Now Playing

Joni dhe miqtë e saj
July 1st 10:00pm - 10:30pm
Programi "Joni dhe Miqtë e saj" flet për jetën dhe vështirësitë që kanë hasur në jetë invalidë nga e gjithë bota, por besimi i tyre i patundur dhe forca që kanë gjetur i ka bërë që të t'i mposhtin këto vështirësi dhe ta shohin jetën sipas një këndvështrimi të ri.
 
Extreme Video Zone
July 1st 7:30am - 8:00am
 
Xheni, në kërkim të të jashtëzakonshmes
July 1st 8:00am - 8:30am
Programi “Xheni, duke kërkuar të jashtëzakonshmen” dokumenton udhëtimin e dy vajzave ndërsa vizitojnë vende të ndryshme dhe interesante të SHBA-së. Xheni Molitor dhe kolegia e saj, Sara, udhëtojnë duke kërkuar aventura të jashtëzakonshme
 
Music Village
July 1st 7:00am - 7:30am
Music Village është një emision shumë I vecantë muzikor. Në cdo program do të keni mundësi të ndiqni një nga artistët apo grupet më të njohura të muzikës së krishterë bashkëkohore si edhe një nga artistët apo grupet e reja.
 
Muzikë për femijë
July 1st 8:30am - 9:00am
 
Superlibri - Film vizatimor
July 1st 9:00am - 9:30am
Kris Kuantum është një nxënës i zakonshëm në shkollën e mesme “Valleyview”. Por Krisi ka një mik të jashtëzakonshëm, një robot me emrin Gizmo. Rrethit të tij miqësor i shtohet edhe Xhoi Peper. Udhëtoni pas në kohë me Krisin, Xhoin dhe Gizmon, dhe bëhuni gati për një aventurë të paharrueshme!
 
Klubi 700
July 1st 10:00am - 10:30am
Klubi 700 është një Progrm televiziv me të  ftuar të vecnatë, materiale të ndryshme, muzikë, lutje. Programi përmban dëshmi të të krishterëve, mësime dhe shërbesa. Ndërsa Fryma e Shenjtë punon brënda tyre, teleshikuesit do të kuptojnë nevojën e tyre për shpëtim, shërim dhe inkurajim. Klubi 700 është bëre i njohur për intervistat e dobishme dhe interesante, raportime mbi probleme që ka bota sot, si persekutimet e të krishterëce ne vende të ndryshme, vështirsitë që hasin ungjilltarët nëper botë, etj.
 
Prekja, Dr. Charles Stanley
July 1st 10:30am - 11:00am
Programi “Prekja” është një program televiziv i cili për shumë vite i ka ndihmuar njerëzit të rrënjosen në të vërtetën absolute, veçanërisht në një kohë kur kjo e vërtetë, është shtrembëruar dhe kur idealet shihen nga një tjetër këndvështrim. Nëse doni të mësoni më shumë rreth kësaj të vërtete dhe mbi themelin ku ajo është mbështetur, mos e humbisni këtë program!
 
Shijoje jetën çdo ditë, Joyce Meyer
July 1st 11:00am - 11:30am
“Shijoje jetën çdo ditë” është një program televiziv që flet për fuqinë tonë si individë, për të bërë të mirën: të ushqejmë ata që kanë uri, të veshim të varfrit, të ndihmojmë të moshuarit, të vejat dhe jetimët, të vizitojmë të burgosurit dhe njerëz të moshave të ndryshme, në çdo klasë të shoqërisë. A i bëjmë gjëra të tilla apo refuzojmë të dalim nga zona jonë e rehatisë? Për më tepër ju ftojmë të ndiqni “Shijoje jetën çdo ditë”.
 
Shtegu drejt fitores, Robert Jeffress
July 1st 11:30am - 12:00pm
Përmes programit “Shtegu drejt fitores” me Dr. Robert Jeffress, ju do të mësoni se si ta jetoni jetën me vendosmëri dhe parime. Nuk ka përse të keni frikë dhe, pavarësisht se çdo gjë përreth duket e pashpresë, ndryshimi fillon me atë që jeni brenda jush, me atë që thoni dhe me atë që bëni.
 
Verdikti i Shkencës
July 1st 12:00pm - 12:30pm
"Verdikti i shkencës: Krijimi" është një seri dokumentarësh, të drejtuar nga Romulus Kampan, teolog, i cili bisedon me gjeologun kreacionist, Xhon makai, ku në një sër pyetjesh e përgjigjesh flasin më gjatë për tematika të ndryshme në lidhje me krijimin, shkencën dhe fenë, origjinën e racave, krijimin sic tregohet në Bibël, krijimi i botës në gjashtë ditë apo në miljarda vite, siç pretendohet nga evolucionistët e shumë tematika të tjera.
 
Youthbytes
July 1st 12:30pm - 1:00pm
“Youthbytes” është një program televiziv që del jashtë kornizave të një programi të thjeshtë. Episodet e tij mund të përdoren për të nxitur diskutime mbi çështje të ndryshme, me të cilat përballen sot adoleshentët. Këtu përfshihen tema si: marrëdhëniet, presioni shoqëror, qëndrimet, fjalët, puna në skuadër dhe madje edhe vlerat e jetës. Çdo episod është krijuar me humor, xhirime të shpejta dhe me metoda prodhimi profesionale, enkas për të tërhequr vazhdimisht vëmendjen e adoleshentëve.
 
Music Village
July 1st 1:30pm - 2:00pm
Music Village është një emision shumë I vecantë muzikor. Në cdo program do të keni mundësi të ndiqni një nga artistët apo grupet më të njohura të muzikës së krishterë bashkëkohore si edhe një nga artistët apo grupet e reja.
 
Sipas Mjeshtrit
July 1st 1:00pm - 1:30pm
“Sipas  Mjeshtrit” është një program televiziv dhe një shërbesë e Kirk Cameron dhe e Ray Comfort, qëllimi i të cilëve është t’i ndihmojnë njerëzit të kuptojnë se dashuria mund ta mposhtë frikën dhe se nuk duhet që domosdoshmërisht të jesh ekspert, për t’u mësuar të tjerëve parimet e së vërtetës absolute të jetës.
 
Video muzikore
July 1st 2:00pm - 2:30pm
 
Prekja, Dr. Charles Stanley
July 1st 2:30pm - 3:00pm
Programi “Prekja” është një program televiziv i cili për shumë vite i ka ndihmuar njerëzit të rrënjosen në të vërtetën absolute, veçanërisht në një kohë kur kjo e vërtetë, është shtrembëruar dhe kur idealet shihen nga një tjetër këndvështrim. Nëse doni të mësoni më shumë rreth kësaj të vërtete dhe mbi themelin ku ajo është mbështetur, mos e humbisni këtë program!
 
Shijoje jetën çdo ditë, Joyce Meyer
July 1st 3:00pm - 3:30pm
“Shijoje jetën çdo ditë” është një program televiziv që flet për fuqinë tonë si individë, për të bërë të mirën: të ushqejmë ata që kanë uri, të veshim të varfrit, të ndihmojmë të moshuarit, të vejat dhe jetimët, të vizitojmë të burgosurit dhe njerëz të moshave të ndryshme, në çdo klasë të shoqërisë. A i bëjmë gjëra të tilla apo refuzojmë të dalim nga zona jonë e rehatisë? Për më tepër ju ftojmë të ndiqni “Shijoje jetën çdo ditë”.
 
Joni dhe miqtë e saj
July 1st 3:30pm - 4:00pm
Programi "Joni dhe Miqtë e saj" flet për jetën dhe vështirësitë që kanë hasur në jetë invalidë nga e gjithë bota, por besimi i tyre i patundur dhe forca që kanë gjetur i ka bërë që të t'i mposhtin këto vështirësi dhe ta shohin jetën sipas një këndvështrimi të ri.
 
Muzike per femije
July 1st 4:00pm - 4:30pm
 
Superlibri - Film vizatimor
July 1st 4:30pm - 5:00pm
Kris Kuantum është një nxënës i zakonshëm në shkollën e mesme “Valleyview”. Por Krisi ka një mik të jashtëzakonshëm, një robot me emrin Gizmo. Rrethit të tij miqësor i shtohet edhe Xhoi Peper. Udhëtoni pas në kohë me Krisin, Xhoin dhe Gizmon, dhe bëhuni gati për një aventurë të paharrueshme!
 
Youthbytes
July 1st 5:00pm - 5:30pm
“Youthbytes” është një program televiziv që del jashtë kornizave të një programi të thjeshtë. Episodet e tij mund të përdoren për të nxitur diskutime mbi çështje të ndryshme, me të cilat përballen sot adoleshentët. Këtu përfshihen tema si: marrëdhëniet, presioni shoqëror, qëndrimet, fjalët, puna në skuadër dhe madje edhe vlerat e jetës. Çdo episod është krijuar me humor, xhirime të shpejta dhe me metoda prodhimi profesionale, enkas për të tërhequr vazhdimisht vëmendjen e adoleshentëve.
 
Xheni, në kërkim të të jashtëzakonshmes
July 1st 5:30pm - 6:00pm
Programi “Xheni, duke kërkuar të jashtëzakonshmen” dokumenton udhëtimin e dy vajzave ndërsa vizitojnë vende të ndryshme dhe interesante të SHBA-së. Xheni Molitor dhe kolegia e saj, Sara, udhëtojnë duke kërkuar aventura të jashtëzakonshme, ushqime të veçanta dhe gra që brenda tyre kanë një potencial marramendës, gra të cilat kanë kaluar sfida në jetët e tyre.
 
Shtegu drejt fitores, Robert Jeffress
July 1st 6:00pm - 6:30pm
Përmes programit “Shtegu drejt fitores” me Dr. Robert Jeffress, ju do të mësoni se si ta jetoni jetën me vendosmëri dhe parime. Nuk ka përse të keni frikë dhe, pavarësisht se çdo gjë përreth duket e pashpresë, ndryshimi fillon me atë që jeni brenda jush, me atë që thoni dhe me atë që bëni.
 
Prekja, Dr. Charles Stanley
July 1st 6:30pm - 7:00pm
Programi “Prekja” është një program televiziv i cili për shumë vite i ka ndihmuar njerëzit të rrënjosen në të vërtetën absolute, veçanërisht në një kohë kur kjo e vërtetë, është shtrembëruar dhe kur idealet shihen nga një tjetër këndvështrim. Nëse doni të mësoni më shumë rreth kësaj të vërtete dhe mbi themelin ku ajo është mbështetur, mos e humbisni këtë program!
 
Klubi 700
July 1st 7:30pm - 8:00pm
Klubi 700 është një Progrm televiziv me të  ftuar të vecnatë, materiale të ndryshme, muzikë, lutje. Programi përmban dëshmi të të krishterëve, mësime dhe shërbesa. Ndërsa Fryma e Shenjtë punon brënda tyre, teleshikuesit do të kuptojnë nevojën e tyre për shpëtim, shërim dhe inkurajim. Klubi 700 është bëre i njohur për intervistat e dobishme dhe interesante, raportime mbi probleme që ka bota sot, si persekutimet e të krishterëce ne vende të ndryshme, vështirsitë që hasin ungjilltarët nëper botë, etj.
 
Sipas Mjeshtrit
July 1st 8:00pm - 8:30pm
Sipas  Mjeshtrit” është një program televiziv dhe një shërbesë e Kirk Cameron dhe e Ray Comfort, qëllimi i të cilëve është t’i ndihmojnë njerëzit të kuptojnë se dashuria mund ta mposhtë frikën dhe se nuk duhet që domosdoshmërisht të jesh ekspert, për t’u mësuar të tjerëve parimet e së vërtetës absolute të jetës.
 
Udhëtimi
July 1st 8:30pm - 9:00pm
“Udhëtimi” është një program televiziv që dokumenton udhëtimin e një grupi djemsh, ndërsa nisen në një aventurë të gjatë nëpër SHBA. Përgjatë rrugës djemtë vizitojnë vende historike dhe turistike të njohura, duke kapërcyer prova durimi dhe përjetuar aventura nga më drithërueset.
 
Verdikti i Shkencës
July 1st 9:00pm - 9:30pm
"Verdikti i shkencës: Krijimi" është një seri dokumentarësh, të drejtuar nga Romulus Kampan, teolog, i cili bisedon me gjeologun kreacionist, Xhon makai, ku në një sër pyetjesh e përgjigjesh flasin më gjatë për tematika të ndryshme në lidhje me krijimin, shkencën dhe fenë, origjinën e racave, krijimin sic tregohet në Bibël, krijimi i botës në gjashtë ditë apo në miljarda vite, siç pretendohet nga evolucionistët e shumë tematika të tjera.
 
Pasion i vërtetë
July 1st 9:30pm - 10:00pm
“Pasion i vërtetë” është një program mbi njerëzit e abuzuar që tregon se si jeta e dikujt mund të transformohet plotësisht dhe se si që çdo gjë që duket e thyer dhe e pashpresë, mund të sjellë jetë në zemra të shkretuara që nuk e kanë parë dritën dhe që nuk ndihen të denja për të qenë pjesë e kësaj bote.
 
Klubi 700
July 1st 10:30pm - 11:00pm
Klubi 700 është një Progrm televiziv me të  ftuar të vecnatë, materiale të ndryshme, muzikë, lutje. Programi përmban dëshmi të të krishterëve, mësime dhe shërbesa. Ndërsa Fryma e Shenjtë punon brënda tyre, teleshikuesit do të kuptojnë nevojën e tyre për shpëtim, shërim dhe inkurajim. Klubi 700 është bëre i njohur për intervistat e dobishme dhe interesante, raportime mbi probleme që ka bota sot, si persekutimet e të krishterëce ne vende të ndryshme, vështirsitë që hasin ungjilltarët nëper botë, etj.
 
Udhëtimi
July 1st 11:00pm - 11:30pm
“Udhëtimi” është një program televiziv që dokumenton udhëtimin e një grupi djemsh, ndërsa nisen në një aventurë të gjatë nëpër SHBA. Përgjatë rrugës djemtë vizitojnë vende historike dhe turistike të njohura, duke kapërcyer prova durimi dhe përjetuar aventura nga më drithërueset.
 
Shijoje jetën çdo ditë, Joyce Meyer
Jul 1st 11:30pm - Jul 2nd 12:00am
“Shijoje jetën çdo ditë” është një program televiziv që flet për fuqinë tonë si individë, për të bërë të mirën: të ushqejmë ata që kanë uri, të veshim të varfrit, të ndihmojmë të moshuarit, të vejat dhe jetimët, të vizitojmë të burgosurit dhe njerëz të moshave të ndryshme, në çdo klasë të shoqërisë. A i bëjmë gjëra të tilla apo refuzojmë të dalim nga zona jonë e rehatisë? Për më tepër ju ftojmë të ndiqni “Shijoje jetën çdo ditë”.
 
Joni dhe miqtë e saj
July 1st 9:30am - 10:00am
Programi "Joni dhe Miqtë e saj" flet për jetën dhe vështirësitë që kanë hasur në jetë invalidë nga e gjithë bota, por besimi i tyre i patundur dhe forca që kanë gjetur i ka bërë që të t'i mposhtin këto vështirësi dhe ta shohin jetën sipas një këndvështrimi të ri.
 
 

TV 7 SHOWS

 

DOKUMENTARË

ORA E FËMIJËVE NË TV 7

 

MESAZHE INKURAJUESE

PROGRAME ARGËTUESE

PROGRAME TALK-SHOW