fbpx

Udhëtim në histori

Në një stil shume të veçantë, Dave Stotts prezantuesi dhe ideuesi i programit “Udhëtim në histori”, na con përmes disa civilizimeve të lashtësisë, në Tokën e Premtuar, apo në jetën e themeluesve të shtetit Amerikan. Në një udhëtim të paharruar do të takojme njerëz, do të vizitojmë vende dhe do të mësojmë për ngjarjet që i dhanë formë botës sonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *