fbpx

Rruga me Dr. Michael Youssef

Dr. Michael Youssef, është themeluesi dhe presidenti i ‘Leading The Way with Dr. Michael Youssef’. Programet e tij të përjavshme televizive dhe programet e përditshme radiofonike transmetohen në 24 gjuhë në më shumë se 190 shtete të botës. Dr. Youssef është autori i 30 librave. Rruga me Dr. Michael Youssef është program që shpall Fjalën e Perëndisë pa kompromis, duke besuar autoritetin absolut të saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *