fbpx

Superlibri

Kris Kuantum është një nxënës i zakonshëm në shkollën e mesme “Valleyview”. Por Krisi ka një mik të jashtëzakonshëm, një robot me emrin Gizmo. Rrethit të tij miqësor i shtohet edhe Xhoi Peper. Udhëtoni pas në kohë me Krisin, Xhoin dhe Gizmon, dhe bëhuni gati për një aventurë të paharrueshme!

1 response

  1. I BUKUR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *