fbpx

Heronjtë e besimit

“Heronjtë e besimit” është një program vizatimor që flet për heronjë të ndryshëm të historisë së njerëzimit që kanë pasur një ndikim jetëndryshues në në këtë botë. Episodet paraqesin historinë e këtyre heronjve dhe fëmijët mësojnë vetë se si ka ndryshuar historia deri në ditët e tyre sot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *