fbpx

Pasion i dëlirë

“Pasion i dëlirë” është një program për njerëzit e abuzuar dhe tregon se si jeta e dikujt mund të transformohet deri në pikën sa ai person të kuptojë që çdo gjë që duket e thyer dhe e pashpresë mund të sjellë jetë në zemra të shkretuara që nuk shohin dritë dhe që nuk ndihen të denja për të qenë pjesë e kësaj bote.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *