fbpx

Të kuptojmë Biblën

Programi “Të kuptojmë Biblën” ju ndihmon të kuptoni një nga historitë e dashurisë më të bukura në botë, një histori që për shekuj i ka ndihmuar njerëzit të ngrihen dhe të besojnë që kjo botë nuk është vetëm dhimbje por që kudo përreth ka diçka që është dhuratë për ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *