fbpx

Moment Vendimtar me Dr. David Jeremiah

Moment Vendimtar me Dr. David Jeremiah në TV 7 shpall Fjalën e pandryshueshme të Perëndisë tek individët dhe familjet që jetojnë në një botë që ndryshon çdo ditë. Mësimi i shëndoshë biblik është thelbi i shërbesës së Dr. David Jeremiah.

Dr. David Jeremiah është pastori i Kishës Shadow Mountain Community në San Diego, Kaliforni, dhe themeluesi i shërbesës ndërkombëtare radiofonike dhe televizive ‘Moment Vendimtar’.

Në katër dekada të mësimit të Fjalës së Perëndisë, Dr. Jeremiah ka shkruar shumë libra. Ndër më të njohurit janë: “Çfarë po ndodh në botë?”, “Armagedoni Ekonomik që po vjen”, “Perëndia nuk të ka harruar”, “Të kuptojmë 66 librat e Biblës” etj.

Na ndiqni të shtunën në orën 12 dhe të dielën në orën 19:00!
#momentvendimtar #tv7
https://tv7.al/live/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *