fbpx

Duaje Izraelin me Dr. Baruch Korman

“Duaje Izraelin” me Dr. Baruch Korman programi me i ri në TV 7. Ky program do të na ndihmojë të kuptojmë librat e ndryshëm të Biblës, varg pas vargu.

Dr. Baruch Korman i kushton një vëmendje të vecantë gjuhëve origjinale dhe kontekstit kulturor të Shkrimit të Shenjtë. Dr. Baruk është lektori kryesor në institutin Zera Avraham, në Izrael. Disa nga mesimet me te mira qe ai meson aty do ti ndaje edhe me degjuesit e Radio 7 dhe te TV 7.

Ju ftojme ta ndiqni në TV 7
Të shtunën – 13:00
Të dielën – 14.30 ; 21.00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *