fbpx

Koha për të folur

‘Koha për të Folur’ është një program rinor që sjell në fokus diskutime për tema aktuale për rininë Shqiptare. Pastor Klodian Lumçi dhe Alivja Alija, bashkë me të rinjtë e ftuar do t’ju shoqërojnë me biseda interesante dhe ndërtuese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *