fbpx

Aventura me Perëndinë

“Aventura me Perëndinë” paraqet udhëtimin e Darren Wilson, ndërsa ai lufton me pyetje të mëdha që shpesh janë edhe të vështira. Ai është i sigurt se do të kënaqë këdo që është i interesuar për Zotin dhe besimin. Ju ftojmë ta ndiqni këtë program çdo të shtunë në orën 17.30

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *