fbpx

Këshilla për jetën

Jeff dhe Alyssa janë një çift i martuar me dy fëmijë të vegjël. Të dy së bashku ata kanë vendosur të flasin për besimin dhe kulturën. Në programin e tyre ata ndajnë shumë dashuri. Ndiqni programin “Këshilla për Jetën” çdo të premte në orën 17:30, duke filluar nga data 7 Shkurt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *