fbpx

Sipas Mjeshtrit

Programi “Sipas Mjeshtrit”, fitues i shumë çmimeve, është një program familjar i njohur dhe me një ngjyrim të programeve “Reality Show”. Programi përcjell bashkëveprim frymëzues, mendjendritës, dinamik dhe mendimnxitës mes bashkëprezantuesve. Intervista mbresëlënëse me të ftuar të mirënjohur dhe takime ungjillizuese plot ngjyra me njerëz të rastësishëm në rrugë. Bashkëprezantuesit, autori i mirënjohur Rei Komfort (Ray Comfort), Emil Zein (Emeal Zwayne) dhe Mark Spens (Mark Spence), ngacmojnë disa prej pyetjeve më të vështira mbi Perëndinë, Biblën, dhe tematikat e nxehta, të cilat i mundojnë skeptikët dhe besimtarët, në një mënyrë të thelluar dhe shpesh plot humor. Çdo program do t’i mirëpajisë të krishterët për të shpërndarë Lajmin e Mirë nëpër botë, por edhe skeptikët mendjehapur do t’i bëjë të dyshojnë për vetë dyshimet e tyre. Ju ftojmë ta ndiqni programin të enjten në orën 17:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *