fbpx

Përgjigje të vërteta për pyetje të vërteta

Programi i John Ankerberg jep përgjigje të vërteta për pyetje të vërteta për të mbrojtur besimin e krishterë, për të inkurajuar besimtarët dhe për të sfiduar skeptikun. Programin “John Ankerberg Show” mund ta ndiqni çdo të shtunë në orën 11:30 dhe 18:00.

1 response

  1. tv a.s.a.p.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *