Familja 7

Komunikojmë dhe njihemi.  Një sfidë, një problem mund të mos jetë i ngjashëm me të tjerëve, por ka përgjigje e zgjidhje për çdo gjë.

‘’Familja 7’’ është programi më i ri në TV 7 një program social, kulturor, artistik. Në qendër je ti, familja, fëmija yt, komuniteti dhe mjedisi që të rrethon.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *