fbpx

Doktori në familje

Doktorë nga të gjitha fushat e mjekësisë, flasin për problemet shëndetësore që hasim gjatë jetës, sëmundjet që rrezikojnë qytetaret si dhe mënyrën e diagnostikimit, trajtimit dhe parandalimit të tyre.

“Doktori në Familje”, një program nga Luljeta Dimushi.

Na ndiqni të martën dhe të enjten në orën 20:00 në TV 7.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *