fbpx

Në Kuzhinë me Henriketën

“Në Kuzhinë me Henriketën” do të mësoni se si të gatuani ushqime të veçanta dhe të shijshme qe si keni provuar më parë. Na ndiqni dhe provoni shijen e tyre në shtëpinë tuaj! Cdo të premte ne TV 7 në orën 10:30 & 18:30.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *