fbpx

Aventurat në Odise

“Aventurat në Odise”  janë filma vizatimorë 30-minutësh të krijuar për fëmijë të moshës 8 deri në 12 vjeç. Personazhi kryesor, Dilani, është një 10-vjeçar energjik, kurioziteti dhe imagjinata e të cilit nuk kanë të sosur dhe tërheqja e natyrshme ndaj aventurave e vendosin atë dhe të tjerët përreth tij në rrethana të jashtëzakonshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *