fbpx

Aventurat e gomarit Oli

“Aventurat e gomarit Oli” janë seri të animuara emocionuese për fëmijë të moshës 3 deri në 10 vjeç. I shtyrë nga besimi te Perëndia, Oli mëson të jetë i guximshëm dhe trim ndërsa udhëton nëpër botën antike. Gomari Oli mbërthen pa dyshim zemrat e të gjithë fëmijëve dhe të prindërve të tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *