fbpx

Youthbytes

“Youthbytes” është një program televiziv, por që nuk mund ta lëmë vetëm brenda këtyre kornizave. Episodet mund të përdoren për të hapur tema me të cilat adoleshentët e sotëm përballen. Këtu përfshihen tema si: marrëdhëniet, presioni shoqëror, qëndrimet, fjalët, puna në skuadër dhe madje vlerat e jetës. Çdo episod është prodhuar për të tërhequr vazhdimisht vëmendjen e adoleshentëve me humor, xhirime të shpejta dhe me metoda prodhimi profesionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *