fbpx

Planetshakers

Planetshakers është një program televiziv i krishterë i krijuar me qëllimin për të fuqizuar brezat pikërisht për fitimin e brezave. Ndaj ju ftojmë ta ndiqni këtë program që çdo javë do të përcjellë te ju mesazhe inkurajuese dhe frymëzuese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *