fbpx

Charles Stanley – Prekja

Programi “Prekja” është një program televiziv i cili për shumë vjet i ka ndihmuar njerëzit të themelohen në të vërteta absolute, veçanërisht në një kohë kur kjo e vërtetë është shtrembëruar dhe kur idealet shihen nga një perspektivë ndryshe. Nëse doni të mësoni rreth këtyre të vërtetave dhe themelin ku janë mbështetur, atëherë mos e humbisni këtë program!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *