fbpx

Charles Stanley Prekja

Programi “Prekja” është një program televiziv i mundësuar nga shërbesa jofitimprurëse “In Touch Ministries” e themeluar nga Dr. Charles Stanley. Për 35 vjet kjo shërbesë dhe Charles Stanly kanë qenë burime të besuara për mësime të forta dhe biblike. Stanley thotë se misioni i kësaj shërbese është t’i drejtojë njerëzit në mbarë botën në një marrëdhënie në rritje me Jezus Krishtin dhe të fuqizojë kishën lokale.

Application De Rencontre Iphone Gratuit

Ttc par exemple simple site. J’ai un petit ami et nous formons un couple fusionnel, mais il m’arrive quand même parfois de me laisser tenter par de nouvelles expériences sexuelles. Je travaille la semaine sur Paris et mon emploi du
read more

Drita e Krishtlindjes

TV 7 si çdo vit tashmë sjell tek ju eventin “Drita e Krishtlindjes”. Ju ftojmë të na bashkoheni të shtunën në 24 dhjetor ora 21:00, në një mbrëmje të veçantë adhurimi. Të ftuar do të jenë grupi i adhurimit i
read more

Së bashku më të fortë – Ilir Stavro 2

Kur e keqja të vë poshtë mund të ndihesh pa shpresë. Por zoti e ka në kontroll situatën tënde dhe ti je në duart e një Perëndie të mirë. Si do ishte dëshmia jote për ungjillin në një botë që
read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *